Családi ház takarítás

otthonok szakszerű rendszeres és alkalmi takarítása

Otthonunk tisztaságánál nincs fontosabb, de semmi probléma nincs azzal, ha saját magunknak nem jut időnk a fáradságos mindennapi takarítás elvégzésére. Elvégre, az autónkat is autómosóba visszük és a hajunknak sem esünk neki a kisollóval, ha túl hosszú.

Ugyanez a helyzet a takarítással: biztos lehet benne, hogy szakképzett kollégáink olyan alapossággal fogják tökéletesen tisztává varázsolni lakását, amiről nem is álmodna. Sőt, eközben végezheti saját dolgát, nem kell velünk vesződnie!

Takarítóink munkáját minden esetben supervisor ellenőrzi, így garantáljuk az Ön által is elvárt, kristálytiszta minőséget!

Munkánk rendszerességét és mértékét csak ön határozza meg. Nem fogalmazunk meg átláthatatlan, furcsa csomagokat és egyedinek tűnő, de sablon ajánlatokat, minden megbízást egyedileg egyeztetünk ügyfeleinkkel, hiszen minden egyes lakás más és más, mindenkinek mások a preferenciái, arról nem is beszélve, hogy mekkora összeget fizet ki jó szívvel egy ilyen szolgáltatásért!

Biztosak vagyunk benne, hogy munkánkkal ellátjuk az ön által támaszott igényeket, úgyhogy hívjon bizalommal – természetesen – ingyenes ajánlatunkért otthona kristály tisztává varázslására!

Amikor ránkbízza az otthonát, ezekben biztos lehet:

Miért válasszon minket?

Tapasztalat

Cégünk tíz éve a piacon van, többek között a legnagyobb magyarországi szolgáltató legfőbb alvállalkozójaként. Otthonok ezreit tettük már kristálytisztává!

Megbízhatóság

Nálunk nincs ellenőrizetlen munka! Minden takarításunkat supervisor ellenőrzi, ügyelve a legkisebb részletekre is. Így garantáljuk a 100%-os elégedettséget!

Kiváló ár/érték arány

Munkánk elsőszámú előnye a kiváló ár/érték arány: munkánk kifejezetten kedvező árú a konkurenciával szemben, ugyanakkor messze jobb minőséget nyújtunk, mint az átlag!

Rugalmasság

Nincs lehetetlen küldetés! Csak rövid időre üres a lakás, esetleg éjszaka kell kipucolni az irodát vagy a törmelék még mindig ellepi a lakást, de holnap költöznének? Nekünk nem jelent problémát!

Ház takarítás

Legyen szó garzonlakásról vagy egy hatalmas penthouse-ról, ugyanazt várjuk el magunktól, mint ön is: hibátlan, kristálytiszta otthont minden körülmények között!

 • bútorok, elektronikuseszközök, portalanítása, takarítása
 • konyha, konyhai eszközök takarítása
 • szemetesek kiürítése, cseréje
 • kilincsek, kapcsolók tisztítása
 • padló, padlószőnyeg porszívózása, tisztítása
 • járófelület felmosása
 • növények meglocsolása
 • szellőztetés
 • mellékhelyiségek takarítása
 • csempefelület takarítása

Nagytakarítás

Különbséget kell tenni rendszeres alaptakarítás és nagytakarítás közt. Amennyiben hétről hétre igénybe veszi a munkánkat, úgy alkalmanként kevesebb teendőnk van, így természetesen ezekben az esetekben kedvezőbb áron tudjuk elvégezni a munkát. 

 • ablakkeretek és üvegek mosása
 • vizesblokk vízkőtlenítése és csempék mosása
 • portalanítás a bútorok alatt és mögött
 • pókhálótlanítás

Rendezvény utáni takarítás

Mindannyian tartottunk már házibulit, baráti összejövetelt vagy akár egy kisebb vacsorát a barátoknak. Egy biztos: amennyire jól érezzük magunkat az esemény folyamán, annyira lélekölő érzés másnap végignézni a lakáson és elkezdeni feltakarítani a romokat! Bízza ránk ezt a feladatot is!

Extra szolgáltatásaink

Azon kívül, hogy kristálytisztává varázsoljuk otthonát vagy munkahelyét számos kiegészítő szolgáltatást is választhat, hogy még jobban komfortosabban érezze magát ezeken a helyeken!

Ne bízza a véletlenre otthona tisztaságát!

Kérje ingyenes ajánlatunkat! Nem veszíthet, csak nyerhet minőségi szolgáltatásunkkal!