Építkezés utáni takarítás

Felújítások, építkezések utáni piperetakarítás

A felújítások, építkezések utáni takarítást akár külön szakmának is vehetjük az általános otthoni takarításokhoz képest. A munka során felgyülemlő, mindenhova beszivárgó por komoly feladatot ad minden takarító számára. Azonban mi tudjuk, hogyan kezeljük az ehhez hasonló helyzeteket!

Építési törmelék elszállítása

Mindenre kiterjedő portalanítás

Különösen ügyelünk az új felületekre

A padló többszöri tisztítása

Amikor ránkbízza az otthonát, ezekben biztos lehet:

Miért válasszon minket?

Tapasztalat

Cégünk tíz éve a piacon van, többek között a legnagyobb magyarországi szolgáltató legfőbb alvállalkozójaként. Otthonok ezreit tettük már kristálytisztává!

Megbízhatóság

Nálunk nincs ellenőrizetlen munka! Minden takarításunkat supervisor ellenőrzi, ügyelve a legkisebb részletekre is. Így garantáljuk a 100%-os elégedettséget!

Kiváló ár/érték arány

Munkánk elsőszámú előnye a kiváló ár/érték arány: munkánk kifejezetten kedvező árú a konkurenciával szemben, ugyanakkor messze jobb minőséget nyújtunk, mint az átlag!

Rugalmasság

Nincs lehetetlen küldetés! Csak rövid időre üres a lakás, esetleg éjszaka kell kipucolni az irodát vagy a törmelék még mindig ellepi a lakást, de holnap költöznének? Nekünk nem jelent problémát!

Extra szolgáltatásaink

Azon kívül, hogy kristálytisztává varázsoljuk otthonát vagy munkahelyét számos kiegészítő szolgáltatást is választhat, hogy még jobban komfortosabban érezze magát ezeken a helyeken!

Ne bízza a véletlenre otthona tisztaságát!

Kérje ingyenes ajánlatunkat! Nem veszíthet, csak nyerhet minőségi szolgáltatásunkkal!