Kárpittisztítás

Bútorok, szőnyegek szakszerű tisztítása kiszállással

Kárpittisztítás folyamata

Igény estén az ön otthonában szakszerűen megtisztítjuk padlószőnyegét, ülőgarnitúráját. Irodai szőnyegek tisztításában is nagy gyakorlatunk van. Bármilyen kárpitos felület tisztítását vállaljuk, amit lehet vizes-mosószeres módon tisztítani. Irodai székek és ágybetétek tisztítását is vállaljuk. Budapest és Pest megye területén dolgozunk.

Árajánlatért email-ben vagy telefonon érdeklődjenek.

Amikor ránkbízza társasházát, ezekben biztos lehet:

Miért válasszon minket?

Tapasztalat

Cégünk tíz éve a piacon van, többek között a legnagyobb magyarországi szolgáltató legfőbb alvállalkozójaként. Otthonok ezreit tettük már kristálytisztává!

Megbízhatóság

Nálunk nincs ellenőrizetlen munka! Minden takarításunkat supervisor ellenőrzi, ügyelve a legkisebb részletekre is. Így garantáljuk a 100%-os elégedettséget!

Kiváló ár/érték arány

Munkánk elsőszámú előnye a kiváló ár/érték arány: munkánk kifejezetten kedvező árú a konkurenciával szemben, ugyanakkor messze jobb minőséget nyújtunk, mint az átlag!

Rugalmasság

Nincs lehetetlen küldetés! Csak rövid időre üres a lakás, esetleg éjszaka kell kipucolni az irodát vagy a törmelék még mindig ellepi a lakást, de holnap költöznének? Nekünk nem jelent problémát!

Extra szolgáltatásaink

Azon kívül, hogy kristálytisztává varázsoljuk otthonát vagy munkahelyét számos kiegészítő szolgáltatást is választhat, hogy még jobban komfortosabban érezze magát ezeken a helyeken!

Ne bízza a véletlenre otthona tisztaságát!

Kérje ingyenes ajánlatunkat! Nem veszíthet, csak nyerhet minőségi szolgáltatásunkkal!