Klímatisztítás

Kérhető plusz szolgáltatás: Ózonos fertőtlenítés

Termékeink és szolgáltatásaink kiválóságára mindig büszkék vagyunk, és a klímatisztítás sem kivétel. A Profitakarítás kiemelt figyelmet fordít ügyfeleink klímaberendezéseinek hatékony és alapos tisztítására, hogy biztosítsuk az egészséges és kényelmes belső klímát otthonukban vagy üzleti helyiségeikben. Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek klímatisztítási folyamatunkat:

1. Alapos belső egység tisztítás:

Első lépésként a belső klímaberendezést alaposan kitisztítjuk. Ez magában foglalja a hőcserélő fertőtlenítését speciális tisztítószerekkel, miközben a klíma kikapcsolt állapotban van, hogy garantáljuk a biztonságos munkavégzést.

2. Porszűrő kezelése:
 

A porszűrőt alaposan tisztítjuk és fertőtlenítjük, hogy megszabaduljunk minden poratkától és allergén anyagtól, így biztosítva a friss és tiszta levegő keringését.

3. Külső egység tisztítása:

A külső klímaberendezést kompresszoros levegő segítségével tisztítjuk meg a por és egyéb szennyeződések eltávolítása érdekében. Ez javítja a klíma teljesítményét és hosszabb élettartamot biztosít.

4. Ózongenerátor alkalmazása:

Miután a mechanikai tisztítás megtörtént, az ózongenerátor segítségével fertőtlenítő hatást fejtünk ki a klímában. Az ózon elpusztítja a kórokozókat, beleértve a nehezen elérhető területeken találhatókat is, így biztosítva a maximális higiéniai szintet.

Az Önök egészsége és kényelme mindig elsődleges számunkra. A Profitakarításnak fontos az Önök klímájuknak tisztasága és hatékonysága mellett, és minden lépést megteszünk annak érdekében, hogy ezt garantáljuk. Célunk, hogy klímatisztítási szolgáltatásunk által Önöknek kellemes és egészséges környezetet teremtsünk.

 

Hol ajánlott alkalmazni?

Házak

Lakások

Irodák

Autók

Éttermek

Üzletek

Szállás­helyek

Gyárak

Amikor ránkbízza a klímatisztítási feladatokat, ezekben biztos lehet:

Ózonos klímatisztítás árak

Lakások, üzletek, éttermek, stb.

15 990 Ft / db
Több klímakészülék esetén kedvezményt biztosítunk!
KÉRHETŐ EXTRA

Légkondicionáló Ózonos fertőtlenítése

(Külön nem igényelhető szolgáltatás)

Ne bízza a véletlenre a fertőtlenítést!

Kérje ingyenes ajánlatunkat! Nem veszíthet, csak nyerhet minőségi szolgáltatásunkkal!