Klímatisztítás

Kérhető plusz szolgáltatás: Ózonos fertőtlenítés

A klímatisztítás folyamata

Először mindig a beltéri egységet takarítjuk ki. A termék hőcserélőjét egy fertőtlenítő szerrel bevonjuk alaposan, ez idő alatt a készüléknek kikapcsolt állapotban kell lennie.

A porszűrőt ez alatt elmossuk, hogy minden kis porszemtől megszabaduljunk. Valamint a kültéri egységet kompressziós levegő segítségével a port el távolítsuk.

Miután minden egyes szennyeződést eltávolítottunk, a bekapcsolt légkondival párhuzamosan működtetjük az ózongenerátort, ami a nem hozzáférhető részekben is elpusztítja a kórokozókat. Nincs olyan baktérium, amely ellenállni tudna az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segítség.

Miért ajánlott a klímatisztítás?

A szakszerű klímatisztítás megakadályozza, hogy a légkondicionáló berendezésben a kórokozók megtelepedjenek, elszaporodjanak. A klíma berendezések rendszeres karbantartást igényel.

A karbantartott klíma hatékonyabban működik, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt .A klímatisztítás ajánlott rendszeressége: évente 2 alkalom.

Hol ajánlott alkalmazni?

Házak

Lakások

Irodák

Autók

Éttermek

Üzletek

Szállás­helyek

Gyárak

Amikor ránkbízza a klímatisztítási feladatokat, ezekben biztos lehet:

Ózonos klímatisztítás árak

Lakások, üzletek, éttermek, stb.

14 990 Ft / db
Több klímakészülék esetén kedvezményt biztosítunk!
KÉRHETŐ EXTRA

Légkondicionáló Ózonos fertőtlenítése

(Külön nem igényelhető szolgáltatás)

Ne bízza a véletlenre a fertőtlenítést!

Kérje ingyenes ajánlatunkat! Nem veszíthet, csak nyerhet minőségi szolgáltatásunkkal!