Iroda takarítás

Munkahelyek alkalmi és szerződéses takarítása

Egy munkahely tisztaságának fontosságát nem kell senkinek magyarázni. Az alapvető, hogy minél kevésbé tereli el a kollégák figyelmét bármi az effektív munkáról, annál hatékonyabb lesz a cég. De ha kifejezetten koszos az iroda? Addig örüljünk, ameddig legjobb embereink nem keresnek maguknak új állást! 

Cégünk szolgáltatásai teljes mértékben illeszkednek az általános elvárásokhoz céges ügyfelek esetében: szellemként tartjuk tisztán munkakörnyezetüket! Munkatársaik csak azért fogják észrevenni munkánkat, mert hirtelen az átlagosnál sokkal tisztább lesz a munkakörnyezetük! Nem hiszi? Próbálja ki, mit tudunk!

Amikor ránkbízza irodáját, ezekben biztos lehet:

Miért válasszon minket?

Tapasztalat

Cégünk tíz éve a piacon van, többek között a legnagyobb magyarországi szolgáltató legfőbb alvállalkozójaként. Otthonok ezreit tettük már kristálytisztává!

Megbízhatóság

Nálunk nincs ellenőrizetlen munka! Minden takarításunkat supervisor ellenőrzi, ügyelve a legkisebb részletekre is. Így garantáljuk a 100%-os elégedettséget!

Kiváló ár/érték arány

Munkánk elsőszámú előnye a kiváló ár/érték arány: munkánk kifejezetten kedvező árú a konkurenciával szemben, ugyanakkor messze jobb minőséget nyújtunk, mint az átlag!

Rugalmasság

Nincs lehetetlen küldetés! Csak rövid időre üres a lakás, esetleg éjszaka kell kipucolni az irodát vagy a törmelék még mindig ellepi a lakást, de holnap költöznének? Nekünk nem jelent problémát!

Extra szolgáltatásaink

Azon kívül, hogy kristálytisztává varázsoljuk otthonát vagy munkahelyét számos kiegészítő szolgáltatást is választhat, hogy még jobban komfortosabban érezze magát ezeken a helyeken!

Ne bízza a véletlenre otthona tisztaságát!

Kérje ingyenes ajánlatunkat! Nem veszíthet, csak nyerhet minőségi szolgáltatásunkkal!